Algemene Voorwaarden

1. Minumini

Larixstraat 1A

3203BP Nederland

KVK: 80180167

BTW: NL003409227B70

 

2. Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

3.Bestellingen en betalingen

Voor betaling kan gekozen worden uit volgende mogelijkheden: Betalingen via iDEAL, PayPal. Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct aan Minumini gemeld te worden, zodat we het bedrag kunnen corrigeren.

 

4.Verzending

Verzending binnen Nederland. Verzendingen gebeuren via PostNL. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Minumini kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending via PostNL. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

Brievenbuspakket; €4,50

Gewoon pakket; €6,50

Vanaf €69 gratis verzending binnen Nederland.

 

5. Levertijden

Bestellingen voor 13.00 uur geplaatst en betaald worden dezelfde dag door ons verstuurd. Bestellingen na 13.00 geplaatst en betaald worden de volgende dag verstuurd. Een bestelling op zaterdag en zondag wordt dus pas op maandag verzonden. 

 

6.Retoerneren en Omruilen

Het kan gebeuren dat u een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Om een product voor retour te melden stuur u een mail naar info@minumini.nl met daarin de naam van het artikel, jouw naam- en adresgegevens en het ordernummer. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. Na uw retourmelding heeft u max. 14 dagen om het product terug te sturen. Artikelen die niet binnen 14 dagen na melding geretourneerd zijn, zullen niet worden geaccepteerd. Het product dient goed, in de staat waarin u het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden. De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen.

 

Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.

 

Artikelen aangekocht via de webshop Minumini kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen, na dag 1 levering en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt, onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet teruggenomen worden. Wij vragen je ook om binnen de 5 werkdagen ons op de hoogte te brengen van het feit dat je een product wenst te ruilen. De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen uitsluitend bij de koper.Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn.

Retour adres:

Minumini

Larixstraat 1A

3203BP Spijkenisse

 

7.Klachten

Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto’s. Indien er zich typfouten voordoen ( materiële vergissingen, misslagen), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden. Kleuren op de foto’s kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.
Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval.
Ruilingen op basis van kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden. Indien u twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kan u ons altijd contacteren voor meer info. Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen.  Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken.
Indien er zich eventuele gebreken zouden voordoen aan de artikelen aangeboden op onze website zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

 

Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen.
Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten.

 

8. Garantie

Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie. Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen.
De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voorvermelde garantiestelsel.

 

9.Privacy

De gegevens van onze klanten.
Deze worden niet aan derden doorgegeven. Minumini mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De deelnemer heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen naar info@minumini.nl